Ute- och innelista vecka 45

Ute:
1. Anton Abele. alliansfrittsverige.se har snappat upp en numera borttagen sak från hans Twitter: "Lyssnar till ett tal om de kända arier vi haft i Sverige under modern tid". Visst, han twittrade från en skollektion om nazismen, men det hade nog varit smart att ange sammanhanget. Anton är grabben som gett ordet "lillgammal" ett ansikte. Denna vanliga ungdom har för övrigt sitt hem på Strandvägen.
2. Socialstyrelsen och Läkemedelsverket. Ska man vaccinera sig? Vilka ska vaccinera sig? Vilka har förtur? Som kommunikationsuppgift betraktat bedrövligt skött, inget vet vad, när, hur eller varför.
3. Andres Carlgren ser nu inga problem med gasledningen i Östersjön. Varför kommer wagthe.blogg att tänka på Jumpin Jack Flash? " But it's all right now, in fact, it's a gas! 
 But it's all right, I'm Jumpin' Jack Flash, 
It's a Gas!
Inne:
1. Rösta. Boken naturligtvis - som redan fått ett fantastiskt mottagande. Och att rösta i val - snart är det bara tio månader kvar. Och rösta ska man göra på riktigt - i vallokalen. Att poströsta är samma nedköp som portionssnus eller påsté...
2. Amy Rice och Alicia Sams insåg redan 2004 när Barack Obama höll tal på demokraternas partikonvent att den här grabben kan nog bli något. De skaffade sig möjlighet att som filmare följa Obamakapnajen inifrån, och i tisdags hade deras dokumentär "By the people" premiär på amerikanska kablekanalen HBO. 115 minuter dokumentär som wagthe.blogg inte kan se snabbt nog. Filmens producent är för övrigt Edward Norton (känd för filmer som Pride and Glory, American History X, Red dragon).
3. Jonas Sjöstedt, som kom etta i provvalet i Vänsterpartiet i Västerbotten. Förmodligen första gången som någon som - just nu - är bosatt i USA, hamnar i topp på en V-lista. Jonas Sjöstedt är den röstmagnet som Lars Ohly kan behöva.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0